Vegetarian Lasagna.

 
 
Jag älskar, och föredrar att laga, vegetarisk mat. Denna middagen var efterlängtad eftersom hemmagjord lasagne är bland det godaste som finns. Jag brukar alltid gå på känn när det gäller tillagningstid och smaksättning. Det är så mina recept kommer till och formas, och därmed också ändras från gång till gång. 
 
Ingredienser:
- 2 matskedar olja
- 350 g vegetarisk färs (vilken som helst)
- 5 dl tomatpuré
- Kryddor (salt, färsk basilika, lökkrydda)
- 5 st stora champinjoner
- 1 st chili
- 75 g cheddarost
- c:a 5 dl mjölk
- 2 matskedar vetemjöl
- Lasagneplattor
- Gurka
 
Smaklig måltid! 
 
 
// I really love, and perfer to, cook vegetarian food. This dinner was longed for because homemade lasagna is among the best foods to eat. I don't follow recipes nor specific timeframes when it comes to preparing food or flavouring of the food. Going on a feel is how my recipes are made and formed, and that is why they also change from time to time. 
 
Ingredients:
- 2 tablespoons oil
- 350 g vegetarian mince
- 5 dl tomatosauce
- Spices (salt, fresh basil, onionspice)
- 5 big mushrooms
- 1 chilipaprika
- 75 g cheddar
- c:a 5 dl milk
- 2 tablespoons of flour
- Lasagnepasta
- Cucumber 
 
Enjoy your meal!

Kommentera här: