Portofino.

 
Förrätt: 
- Tomat, ruccola, rödlök sallad med balsamvinäger och en klyfta citron
- Torkad oxkött med färska fikon, mögelost, nötter, balsamvinäger och ruccola
 
// Starter:
- Tomato, ruccola, red onion sallad with balsamico vinegar and a slice of lemon
- Dried beef with fresch figs, bluecheese, nuts, balsamico vinegar and ruccola
 
 
 
 
Huvudrätt:
- Handskalade räkor, sallad, ruccola, krutonger, tomat, grillad sparris, parmesan och en klyfta citron
- Pizza med oxkött, bearneisesås
 
// Main course:
- Handpeeled shrimps, lettuce, ruccola, crutons, tomato, grilled esparagus, parmesan and a slice of lemon
- Pizza with beef and bearneise sauce
 
 
 
 
Efterrätt:
- Espresso cremebrulé med balsamvinäger marinerade jordgubbar
- Krispig kola paj med banan, grädde och riven choklad
 
// Dessert:
- Espresso cremebrulé with balsamico vinegar marinated strawberries
- Crispy fudge pie with banana, cream and chocolate
 
 
En mysig restaurang. Trevlig atmosfär. Trevlig personal. Fantastisk mat. Rent och fräscht. Jag har varit där så många gånger nu och rekomenderar det starkt. Jag kommer att fortsätta att gå dit många gånger om framöver. 
 
 
// A cozy restaurant. Nice atmosphere. Nice staff. Fantastic food. Clean and fresch. I have been there so many times by now and can really recommend it. I will keep on going there many more times ahead. 

Kommentera här: